Fărâme de șoapte. Al doilea volum al trilogiei Constelații

ebook Starbound

By Amie Kaufman

cover image of Fărâme de șoapte. Al doilea volum al trilogiei Constelații

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Al doilea volum al Trilogiei Constelații

Fărâme de șoapte aduce în scenă o pereche de îndrăgostiți aflați în taberele adverse ale unui război sângeros.

Jubilee Chase și Flynn Cormac n-ar fi trebuit să se întâlnească niciodată.

Lee este căpitan și face parte din forțele trimise pe Avon să-i supună pe coloniștii rebeli ai acestei planete terraformate.

Flynn conduce revolta împotriva corporațiilor care nu și-au respectat promisiunea de a transforma planetele ospitaliere în unele pe care se poate trăi.

Încercând cu disperare să-și asigure un avantaj cât de mic într-un război nemilos, Flynn face singurul lucru care pare să aibă sens atunci când el și Lee își încrucișează cărările: se întoarce la bază, luând-o prizonieră.

Dar în timp ce tovarașii lui se pregătesc s-o execute pe această fată dură, cu nervi de oțel, Flynn face o altă alegere, care îl va schimba pentru totdeauna.

Lumea fantastică pe care o imaginează autoarele, talentul lor de a îmbina teme originale și familiare, de a susține două voci într-o poveste presărată cu romantism și tensiune – toate promit, în a treia parte a trilogiei, o altă lume, o altă aventură și, dacă avem noroc, un alt cuplu de îndrăgostiți. – Booklist

Acest science-fiction accesibil ne oferă conflicte autentice, conspirații de tot felul și o analiză surprinzătoare a noțiunii de vină. – Kirkus Reviews

Nici nu-mi amintesc cum am ajuns la mine. Dar brusc mă pomenesc în camera mea, amețită de gânduri, cu pielea înfiorată. Mă pregătesc de culcare cu destulă ușurință, având în sânge acest ritual după atâția ani în care m-am simțit extrem de obosită la sfârșitul unei zile pentru a mai face și altceva.

Nu trebuie să mă mai gândesc, nu trebuie să mai rămân în această stare teribilă în care simt cum adrenalina îmi pompează prin vene. Nu trebuie să mai rememorez cele întâmplate cu Flynn.

Nu trebuie să mă îndrăgostesc de un băiat care reprezintă toate lucrurile împotriva cărora am luptat de când aveam opt ani.

Dar pentru că nu mă pot opri să fac toate astea, măcar pot să nu-l mai ating vreodată.

Fărâme de șoapte. Al doilea volum al trilogiei Constelații