Επιθυμίες

ebook Γιατί Δεν Πραγματοποιούνται Και Τι Να Κάνουμε Για Να Τα Καταφέρουμε

By berardino nardella

cover image of Επιθυμίες

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Δοκίμιο αυτοβοήθειας που μας δείχνει γιατί δεν μπορούμε να πραγμοτοποιήσουμε αυτό που θέλουμε στη ζωή, και πώς, μέσω κάποιον τεχνικών, θα τα καταφέρουμε.
Θέλεις να ζήσεις τη ζωή που πάντα ονειρευόσουν; Θέλεις να μάθεις γιατι δε μπορείς να αποκτήσεις αυτό που επιθυμείς; Θέλεις να πραγματοποιήσεις αυτό που ονειρεύεσαι; Γνωρίζεις καλά πώς δεν ειναι εύκολο να αποκτήσεις αυτό που επιθυμείς, προπαντώς όταν είμαστε εμείς ίδιοι που σαμποτάρουμε τους εαυτούς μας. Και οι δυο γνωρίζουμε τη δυσκολία, κι όμως υπάρχουν τρόποι για να πραγματοποιήσουμε, τρόποι συγκεκριμένοι για να καταφέρουμε αυτο που επιθυμούμε. Σκέψου τη ζωή σου. Θέλεις να είσαι εσυ αυτός που αποφασίζει πως θα τη ζήσεις; Ακολουθείς ήδη κάποιες τεχνικές αλλά καταφέρνεις λίγα; Αν και εσυ, όπως και εγω, θέλεις να είσαι ο κυρίαρχος της ζωής σου, τότε μέσα σε αυτό το βιβλίο, θα βρεις έναν πολύτιμο σύμμαχο. Σκέψου αυτό που θα ήθελες να γίνεις, γιατί χάρη σε αυτο το βιβλίο θα μπορέσεις να το κανείς πραγματικότητα . Θα ανακαλύψουμε μαζί τι ειναί αυτό που μας μπλοκάρει, που κάνουμε λάθος, και πως να το διορθώσουμε. Μα πάνω απο όλα θα ανακαλύψουμε αποτελεσματικά μέσα, για να μπορέσουμε επιτέλους να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες μας σε όλους τους τομείς της ζωής μας, στον κοινωνικό, τον εργασιακό, στον τομέα της υγείας και στο συναισθηματικό. Ακολούθησε με μέσα απο την ανάγνωση αυτού του βιβλίου και θα σου δείξω το δρόμο της απόλυτης ολοκλήρωσης της ευτυχίας σου. Στο υπόσχομαι.
PUBLISHER: TEKTIME

Available to buy

Επιθυμίες