#ISIS

ebook Nederlandse Editie · Parallel Universe List

By I. D. Oro

cover image of #ISIS

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Dunya een moedig zeventienjarig sjiitische moslim tienermeisje reist met haar toegewijde familie naar Qatar vanuit Londen wanneer het vliegtuig een noodlanding maakt in Beiroet, Libanon. De Islamitische Staat van Irak en de Levant (I. S. I. L.) breekt op spectaculaire wijze het vliegveld binnen en doodt de passagiers na een ineenstorting van Libanon.

Dunya weet te ontsnappen met de hulp van een heerlijk tienermeisje. Haar vriend komt erachter dat de Islamitische Staat van Irak en de Levant (I. S. I. L.) enkele gijzelaars vasthouden vanaf het vliegveld in Damascus, Syriƫ. Nu moeten Dunya en haar nieuwe vrienden naar Damascus gaan om te weten te komen of haar broer Hakeem een gijzelaar is in Syriƫ.

Dunya ontmoet een eenzame strijder die de Islamitische Staat van Irak en de Levant (I. S. I. L.) wil verlaten na een teleurstellende paar walgelijke jaren. Hij biedt aan om Dunya te helpen bij haar zoektocht. Dunya en haar vrienden debatteren of het vertrouwen van de Islamitische Staat van Irak en het Levant (I. S. I. L.) lid een goed idee is. Dunya neemt een paar risico's op zoek naar haar broer Hakeem. Een nieuw probleem leidt tot een verandering in haar plannen.

Available to buy

Amazon logo
#ISIS