2016 Presidential Election 120

ebook Nederlandse Editie · Parallel Universe List

By I. D. Oro

cover image of 2016 Presidential Election 120

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

De Geconfedereerde Staten van Amerika keren terug naar de Verenigde Staten om te protesteren tegen een overwinning van de Blauwe Partij of de Partij der Democraten in het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten. De Rode Partij of de Regering van de Racistische Partij (G. O. P.) eist een overwinning na een dichte verkiezing in november 2016. President Nero vestigt de Geconfedereerde Staten van Amerika en woont in het Witte Supremacistenhuis terwijl hij de nieuwe wetten opdraagt ten voordele van conservatieven en de rijke één procent. Alle strijdkrachten van de Verenigde Staten kiezen voor de Confederatie. Nieuwe wetten gaan door in de Confederatie om een muur rond de blauwe staten te bouwen om de liberalen buiten te houden na een burgeroorlog. De Confederatie wordt isolationist en verlaat de Verenigde Naties (U. N.) en de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (N. A. T. O.). President Nero roept op tot de oprichting van de Vrijheidskampen als een eufemisme voor concentratiekampen van moslims om alle moslims in Amerika te huisvesten. De Union Underground Movement komt in actie om tegen de sluipende Confederatie te vechten om het land te verenigen.

Een groep karakters moet nu omgaan met de gevolgen van de burgeroorlog in de Verenigde Staten. Elk van hen zal het moeilijk hebben om te overleven en het land in één te verenigen. Ingrid is een zeventien jaar oud tienermeisje dat bij haar woont, haar vervelende vader, die niet wil dat ze zich bij de strijdkrachten voegt. Naty wordt beschuldigd van een moord nu alleen een mysterieuze man die haar een baan aanbiedt bij de Union Underground Movement kan haar uit de gevangenis krijgen. Ben is een professionele video-gamer die vals speelt om zijn universiteitsteam de mogelijkheid te geven verder te gaan in het Selective Service Online Game-toernooi. Brigham liegt voortdurend om zijn geheime relatie met een vriendin te verbergen tijdens zijn zendingsopdracht. Ahmed is van plan een community-service te geven om een video te filmen voor een toekomstige reclamecommercial. Nathan denkt dat sommige illegale immigranten zijn vrouw hebben vermoord. Luis heeft problemen met het praten met vrouwen en vraagt om het advies van zijn vriend. Renee is een gevangenisbewaarder die verliefd is op een van de vrouwelijke gevangenen op het werk. Ensley is een vrouwelijke gevangene die een ontsnappingsplan maakt met haar celgenoot.

Available to buy

Amazon logo
2016 Presidential Election 120