Jurământ De Glorie

ebook Cartea 5 din Inelul Vrăjitorului · The Sorcerer's Ring

By Morgan Rice

cover image of Jurământ De Glorie

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyApponDevice.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

În JURĂMÂNT DE GLORIE (Cartea 5 din Inelul vrăjitorului), Thor pornește cu prietenii săi din Legiune într-o călătorie epică prin vasta sălbăticie a Imperiului pentru a încerca să găsească străvechea Sabie a Destinului și a salva Inelul. Prietenile lui Thor devin mai profunde, odată cu călătoria în locuri noi, cu lupta cu monștri neașteptați și lupta cot la cot în bătălii de neimaginat. Ei întâlnesc tărâmuri exotice, creaturi și popoarele dincolo de orice și-ar fi putut imagina vreodată, fiecare pas al călătoriei lor plin de pericole tot mai mari. Vor trebui să apeleze la toate abilitățile lor dacă vor să supraviețuiască, urmând traseul hoților, tot mai adânc în Imperiu. Această misiune îi va aduce tocmai până în inima Lumii Subpământene, unul dintre cele șapte tărâmuri ale iadului, unde domnesc strigoii și câmpurile sunt căptușite cu oase. Cum Thor trebuie să-și cheme puterile, mai mult decât oricând, el se luptă să înțeleagă natura a cine este.

Înapoi în Inel, Gwendolyn trebuie să conducă jumătate din Curtea Regelui la fortăreața apuseană a Silesiei, un oraș antic cocoțat pe marginea Canionului, care a stat în picioare timp de o mie de ani. Fortificațiile Silesiei i-au permis să supraviețuiască fiecărui atac de-a lungul fiecărui secol - dar nu s-a confruntat niciodată cu un atac din partea unui lider ca Andronicus, cu o armată de un milion de oameni. Gwendolyn învață ce înseamnă să fie regină pe când preia un rol de conducere, cu Srog, Kolk, Brom, Steffen, Kendrick și Godfrey alături de ea, pregătindu-se să apere orașul de războiul gigantic care va veni.

Între timp, Gareth coboară mai adânc în nebunie, încercând să se apere o lovitură de stat care l-ar fi asasinat la Curtea Regelui, în timp ce Erec luptă pentru viața lui pentru a o salva pe dragostea lui, Alistair, și orașul Ducelui de Savaria deoarece scutul doborât permite creaturilor sălbatice să-l invadeze. Și Godfrey, complăcându-se în băutură, va trebui să decidă dacă este gata să se lepede de trecutul său și să devină omul care familia lui se așteaptă ca el să fie.

În timp ce ei toți luptă pentru viața lor și cum lucrurile par că nu ar putea fi mai rele, povestea se încheie cu două răsturnări de situație șocante.

Oare Gwendolyn va supraviețui atacului? Oare Thor va supraviețui Imperiului? Va fi găsită Sabia Destinului?

Cu construcția de lumi și caracterizarea sofisticate, JURĂMÂNT DE GLORIE este o poveste epica despre prieteni și iubiți, despre rivali și pețitori, despre cavaleri și dragoni, despre intrigi și mașinațiuni politice, despre a deveni adult, despre inimi frânte, despre înșelăciune, ambiție și trădare. Este o poveste despre onoare și curaj, despre soartă și destin, despre vrăjitorie. Este o fantezie care ne aduce într-o lume pe care nu o vom uita niciodată, și care va atrage toate vârstele și sexele. Sunt 75.000 de cuvinte.

Jurământ De Glorie