Η Εισβολή Των Σκοτεινών

ebook Linderiun Tesarien Racem

By Jordi Villalobos

cover image of Η Εισβολή Των Σκοτεινών

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Ένα ξόρκι που μπορεί να αλλάξει τα πάντα, μια αναπάντεχη ιστορία αγάπης, ένας αναπόφευκτος πόλεμος, δύο ιστορίες που διαπλέκονται μεταξύ τους...

Οι σκοτεινοί καραδοκούν...Θέλουν να κατακτήσουν ολόκληρη τη Φριένια. Τα ορκ και οι άνθρωποι πρέπει να συμμαχήσουν μετά από πολλά χρόνια πολέμου για να αντιμετωπίσουν τον νέο κοινό εχθρό. Ένας άνθρωπος πρίγκιπας και μία ορκ πριγκίπισσα θα είναι η επισφράγιση αυτής της συμμαχίας. Θα καταφέρουν να ενώσουν τις δύο φυλές ώστε να πολεμήσουν τους σκοτεινούς; Οι σκοτεινοί και η νέα συμμαχία θα αναμετρηθούν για να αποκτήσουν δράκους, οι οποίοι θα τους δώσουν πλεονέκτημα στον πόλεμο που πλησιάζει. Ποιος θα εξασφαλίσει περισσότερους και καλύτερους δράκους; Δύο χιλιάδες χρόνια πριν ένας διεστραμμένος μάγος σχεδιάζει να εξουσιάσει όλες τις φυλές της Φριένια. Γνωρίζοντας το χειρότερο ξόρκι μαύρης μαγείας που υπήρξε ποτέ: Linderiun tesarien racem. Θα καταφέρει κανείς να ανακόψει τα σχέδιά του; Δύο ιστορίες που διαπλέκονται, ανάμεσα σε πολέμους, προδοσίες, ιστορίες αγάπης, δολοπλοκίες και περιπέτειες, με ένα ανατρεπτικό φινάλε.

PUBLISHER: TEKTIME

Available to buy

Η Εισβολή Των Σκοτεινών