Abbey s03 e03 – Keuzes Eens Gemaakt

ebook Episode 3 uit het meeslepende derde seizoen · Abbey

By Björn Peeters

cover image of Abbey s03 e03 – Keuzes Eens Gemaakt

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Sluit de cockpit en hou je vast voor het daverende derde seizoen van ABBEY! Oorlog houdt het hele land in zijn greep en hartverscheurende drama's behoren tot de dagelijkse realiteit. Met dood en vernieling overal om haar heen speelt Abbey het wel een keer op veilig, niet? Dat had je gedacht! Zoals Abbey is er maar één, en al moest ze haar sproeivliegtuigje achterlaten, haar droom om piloot te worden heeft ze niet opgeborgen. Londen zet zich maar beter schrap! Fans van de reeks ook, want dit daverende derde seizoen belooft avontuurlijker dan ooit te worden.

In KEUZES EENS GEMAAKT, de derde episode van het derde seizoen, krijgt Abbey het heet onder haar voeten nadat ze zonder toestemming een Spitfire de lucht in nam. Grote veranderingen staan op til in haar leven, en Abbey leert dat een keuze eens gemaakt, ook onverwachte gevolgen kan hebben.

PEETERS BJORN schrijft als geen ander over avontuurlijke vrouwen. Onstuitbaar, scherp van geest en extra pittig; zijn heldinnen zetten hun stempel op de wereld! Van machtige ICTILUNI prinsessen die in flitsende gevechten het lot van de wereld bepalen, tot vrouwen met stalen zenuwen die met een machinepistool en zaklamp de duisternis van INFINITUS MEMORIAS trotseren. Wie snakt naar heldhaftige meisjes en vrouwen die ongelofelijke avonturen beleven, heeft de juiste auteur ontdekt!

Abbey s03 e03 – Keuzes Eens Gemaakt