Η Επιστροφή

ebook Οι Περιπέτειες Του Ατζάκι Και Του Πέτρι

By Danilo Clementoni

cover image of Η Επιστροφή

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyApponDevice.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

«Γυρνούσαμε πίσω. Είχε περάσει μόλις ένα δικό μας ηλιακό έτος από τότε που αναγκαστήκαμε να εγκαταλείψουμε βεβιασμένα και βιαστικά τον πλανήτη, αλλά γι 'αυτούς στην Γη είχαν περάσει 3.600 χρόνια. Τι θα βρίσκαμε;»
Ο Nιμπίρου, o δωδέκατος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος έχει τροχιά εξαιρετικά ελλειπτική, ανάδρομη και αξιοσημείωτα μεγαλύτερη από όλους τους άλλους. Για την ακρίβεια, για να πραγματοποιήσει μία ολόκληρη περιστροφή γύρω από τον ήλιο χρειάζεται περίπου 3.600 χρόνια. Οι κάτοικοι του, επωφελούμενοι από αυτή την κυκλική του προσέγγιση εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, μας επισκέπτονται συστηματικά , επηρεάζοντας κάθε φορά τον πολιτισμό, γνώσεις, τεχνολογία και λίγο πολύ όλη την εξέλιξη του ανθρώπινου γένους. Οι προπάτορες μας τους έδωσαν κατά καιρούς διάφορα ονόματα, αλλά ίσως, το πιο αντιπροσωπευτικό από όλα, είναι το όνομα "Θεοί''. Ο Αζάκι και ο Πέτρι, δύο συμπαθητικοί κάτοικοι του περίεργου αυτού πλανήτη, επάνω στο διαστημόπλοιό τους, το "Θεός" γυρνάνε στην Γη για να ανακτήσουν ένα πολύτιμο και μυστηριώδες φορτίο, κρυμμένο από την τελευταία φορά που βρέθηκαν εκεί. Μια ιστορία συναρπαστική, πνευματώδης αλλά και γεμάτη αγωνία, με διερμηνίες των ιστορικών γεγονότων που θα μπορούσαν να αναστατώσουν.
PUBLISHER: TEKTIME

Η Επιστροφή