Mexico Wall 130

ebook Nederlandse Editie · Parallel Universe List

By I. D. Oro

cover image of Mexico Wall 130

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

President K.K.K. (Kris Kitty Kleptomaniac) wint de presidentsverkiezingen van 2016 met de belofte de Mexico-muur te bouwen en alle illegale vreemdelingen te deporteren. Zijn campagneslogan is 'Make America 4 the Rich Again', terwijl hij van plan is om van de Verenigde Staten een speeltuin te maken voor de rijke 1% van de bevolking. Zijn politieke partij de regering van de rijken (G.O. P.) staat volledig achter zijn plan om iedereen en iedereen die geen deel uitmaakt van de rijke 1% te deporteren. De politici, huurlingen van stortwater en hun families worden vrijgesteld van deportatie. Er komen presidentiële uitvoerende orders die elke burger van de Verenigde Staten van Amerika die geen $ 1.000 op de bank heeft, openbaar aanklagen. Iedereen die geen deel uitmaakt van de rijke 1% is nu een illegale vreemdeling, aangezien hun staatsburgerschap van de Verenigde Staten van Amerika verdwijnt. Ze worden uitgewezen naar Mexico. Moslimterroristen verdienen de schuld voor een partij besmette kogels die de regering van de Verenigde Staten van Amerika heeft doorspekt met miltvuur. President Kleptomaniac vaardigt uitvoerende bevelen uit die alle kogels uit de Verenigde Staten verbieden. Iedereen moet nu al zijn kogels inleveren bij de regering. Wie na de deadline kogels in de Verenigde Staten van Amerika heeft, verdient de titel van terrorist en krijgt een enkele reis naar Guantanamo Bay, Cuba.

Een cast van personages moet nu de nieuwe wetten doorlopen. Ita moet luisteren naar de gekke complottheorieën over de regering die ieders wapens probeert weg te nemen. Jesús Ramiro debatteert of hij bedrijfsgeheimen moet stelen om zijn studieleningen af te betalen. Wilford deelt de nieuwste complottheorieën terwijl hij het toilet van een van zijn klanten repareert. Pastor James probeert nog steeds enkele gespreksonderwerpen te produceren voor een preek in zijn, 'Pastor James 420 Church' in Denver, Colorado. Rebeca heeft te maken met enkele problemen in het fastfoodrestaurant die haar leven zullen veranderen. Helga vindt een advertentie voor een baan bij een huursoldaat. Stephanie geniet echt van haar nieuwe pleegouders, totdat er iets gebeurt dat haar wereld in chaos brengt. Amy geniet van haar leven terwijl haar goedkope echtgenoot blijft proberen haar kosten te drukken om te sparen voor een ramp tijdens haar pensionering. Jazlynn begint aan het rechtssysteem te twijfelen wanneer ze een rechtszaak wint met overweldigend bewijs om de persoon die ze vervolgt te vrijwaren.

Mexico Wall 130