Zombies Scare Me 102

ebook Nederlandse Editie · Parallel Universe List

By I. D. Oro

cover image of Zombies Scare Me 102

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Een besmet griepvaccin brengt de zombies tot leven in de Verenigde Staten van Amerika. José "Axe" is bang voor de zombies. Nu zijn de zombies overal. Een groep José's vijanden uit de gevangenis in Leavenworth, Kansas zit hem nu achterna. Voor dood achtergelaten, neemt nu José de persona van een vriend over om te overleven. Zijn vijanden denken dat ze José hebben vermoord in het uitvaartcentrum, maar hij heeft andere plannen.

José zet een worstelmasker op terwijl hij de moed krijgt om de zombies met een bijl te doden. Een wending van het lot leidt tot meer problemen. Nu denken zijn vijanden dat ze John "Ax Murderer" de beroemde moordenaar van Black Friday in Wal-Mart meenemen naar het R.V. Camp Park van de koning en hun schuilplaats. José weet niet veel over het zijn in een oorlogsgebied, dus hij moet nu een nieuwe persoonlijkheid uitvinden om zijn vijanden voor de gek te houden. Zijn nieuwe persoonlijkheid bestaat uit het doen van de meest bizarre dingen, vals zingen en het zeggen van de gekste dingen om te proberen zijn vijanden voor de gek te houden. Zijn verzonnen persona rijdt op een motorfiets en gebruikt een kettingzaag op gas om de zombiedreiging te elimineren.

Binnen in het kamp ontmoet hij een cast met interessante personages. Stelen uit huizen en inbreken in winkels behoort tot zijn taken. Een muntje omdraaien is alles wat hij nodig heeft om te beslissen of hij degenen die in moeilijkheden verkeren moet helpen of hen moet laten vechten om te overleven. Terwijl hij op zoek gaat naar voorraden voor het kamp, ontmoet hij Mário Jr. die ook een geheim heeft. Mário Jr. doet ook alsof hij iemand is die hij niet is. José besluit uiteindelijk dat het tijd is om naar Mexico af te reizen nadat hij Mário Jr. heeft geholpen in de veiligheid van de door de regering gerunde opvang. Voordat José het land kan verlaten, komen er meer problemen terwijl hij een kindpersonage Pepe "Judas Thaddaeus" ontmoet wiens verhaal niet klopt.

Zombies Scare Me 102