Rose és az ezüst obulus

ebook

By Kalmár Lajos Gábor

cover image of Rose és az ezüst obulus

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyApponDevice.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Rose Palmer, a tizennégy éves diáklány azt a váratlan feladatot kapja, hogy egy iskolai táborozás során vigyázzon a nála jóval fiatalabb alsó tagozatosok egy csoportjára.
A Diablo-tó melletti kempingezés során egy tábortűznél hallott mendemondából Rose arról értesül, hogy valahol a környéken áll egy valódi kísértetház, ami ezen a környéken sok rémtörténet forrása. Egy leendő iskolatársakból álló lánycsapat arra biztatja a tinédzserlányt, hogy ha mer, akkor látogasson el ő is a hírhedt házba, ahol állítólag különleges, vörös kagylókat lehet találni, melyekből gyönyörű karkötőt készíthet magának ő is.
Rose úgy dönt, hogy a rábízott gyerekeket magukra hagyva – és remélhetőleg megúszva az emiatt rá váró büntetést – megpróbálja megszerezni a kagylókat, mert bizonyítani szeretné bátorságát az őt rendszeresen kigúnyoló lányoknak.
Vajon megtalálja-e Rose a kísértetházat? És ha igen, mi várja majd odabent?
Ki lehet az a rejtélyes, éjjel kószáló idegen, aki hatalmas farkasával a környéket járja, és akiknek nyomában villámok által kísért elektromos sercegés hallható?

Rose és az ezüst obulus