O clipa de ragaz

ebook

By Susan Elizabeth Phillips

cover image of O clipa de ragaz

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Isabel Favor, autoarea unor cărți de succes despre împlinire personală, a sacrificat totul ca să-și clădească un imperiu. Însă în doar câteva zile totul se năruie – contabilul fuge cu banii, logodnicul o părăsește, iar reputația îi este distrusă. Isabel descoperă că poate să organizeze viața oricui, însă nu și pe a ei. Ruinată, abandonată și dezamăgită, se îndreaptă spre Italia în căutarea liniștii.
Lorenzo Gage își câștigă existența comițând crime... pe marele ecran. Chipeș și talentat, Lorenzo simte totuși că îi lipsește ceva în viață, iar vacanța în Italia poate fi un prilej să reflecteze la ce a neglijat pe plan personal. Dar când o zărește pe Isabel, gândul de a o seduce pe această femeie aparent inabordabilă îl face să uite că uneori i-ar fi plăcut să joace și rolul de băiat bun.
Curând, Isabel își dă seama că a evadat dintr-un haos ca să nimerească în altul. Nici măcar casa izolată din Toscana nu-i poate oferi refugiul de care are nevoie – nu când localnicii vor să o alunge și planul ei de a-și recăpăta reputația eșuează. Dar mai ales, nu când bărbatul care a păcălit-o refuză să o lase în pace.
Însă uneori este nevoie doar de un loc special, de o iubire specială și de o clipă de răgaz pentru ca viața să împlinească și cele mai frumoase promisiuni.

O clipa de ragaz