Un loc pentru inima ta

ebook Chicago Stars

By Susan Elizabeth Phillips

cover image of Un loc pentru inima ta

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Gracie Snow are o misiune și este ferm hotărâtă să o ducă la îndeplinire, indiferent de ce trebuie să facă pentru asta. Prima ei însărcinare ca proaspăt angajată la studiourile Windmill este să îl aducă acasă pe legendarul Bobby Tom Denton, un celebru jucător de fotbal american retras din activitate în urma unei grave accidentări. Pe lângă faptul că Bobby nu vrea să se întoarcă în Telarosa, Texas, nici nu este convins că dorește să-și înceapă o carieră în lumea filmului, în ciuda contractului pe care l-a semnat. Așadar, ce argumente ar putea avea Gracie, o fată bătrână de 30 de ani, care până atunci s-a ocupat de un cămin de bătrâni într-un orășel uitat de lume, să-l convingă pe faimosul, șarmantul, egoistul Bobby, bărbatul cu o avere considerabilă și înconjurat mereu de bombe sexy, pentru a-l convinge să facă ceea ce trebuie, dar nu-și dorește?
Nici unul, după părerea lui Bobby. Dar Gracie se dovedește a avea resurse nelimitate, iar sub înfățișarea aparent banală se ascunde un caracter de oțel și o inimă de înger. Încet-încet, Bobby descoperă că alături de Gracie poate să râdă, să fie el însuși, să fie pasional… și chiar să fie cu adevărat îndrăgostit. Căci Gracie este femeia pe care nu a avut-o niciodată, dar și-a dorit-o dintotdeauna.

Un loc pentru inima ta