Doodswens

ebook Door Bloed Gebonden Boek 12 · Blood Bound

By Amy Blankenship

cover image of Doodswens

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
LibbyAppLogo.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg Google_Play_Store-1.svg
LibbyApponDevice.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Ren dacht dat hij een kleine dief had betrapt, maar ontdekte dat verborgen onder lagen jongenskleren en vuil de meest begeerlijke verleidster was die hij ooit had gezien. Ren realiseert zich dat ze gebrandmerkt is met het merkteken van een demon en een doodswens leek te hebben. Ren besluit snel dat de enige manier om haar in leven te houden is door haar niet uit het oog te verliezen. Als de demonen suïcidaal genoeg waren om te denken dat ze haar van hem zouden wegnemen, zou hij hun hun eigen doodswens geven.
In aanraking komen met de ondergrondse diefstalring die door demonen wordt gerund, was gemakkelijk geweest ... het aan hen ontsnappen was waar Lacey problemen mee had toen ze besloten haar te vermoorden. Als haar partner sterft om haar een voorsprong te geven, laat ze zijn offer niet verloren gaan en rent ze alsof er een horde demonen achter haar aan zit ... wat ze ook deden. Hoe moest ze weten dat haar ontsnappingsroute haar rechtstreeks naar het midden van een demonenoorlog zou leiden en in de armen van een sexy vreemdeling die sterker was dan haar ergste nachtmerrie? Ren dacht dat hij een kleine dief had betrapt, maar ontdekte dat verborgen onder lagen jongenskleren en vuil de meest begeerlijke verleidster was die hij ooit had gezien. Ren realiseert zich dat ze gebrandmerkt is met het merkteken van een demon en een doodswens leek te hebben. Ren besluit snel dat de enige manier om haar in leven te houden is door haar niet uit het oog te verliezen. Als de demonen suïcidaal genoeg waren om te denken dat ze haar van hem zouden afpakken, zou hij hun hun eigen doodswens geven.
PUBLISHER: TEKTIME
Doodswens