Commandant Reilly #1

ebook Verre Missie

By Alfred Bekker

cover image of Commandant Reilly #1

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Commandant Reilly #1: Verre Missie

Kroniek van de STERNENKRIEGER

Sciencefictionroman van Alfred Bekker

Het volume van dit boek komt overeen met 133 paperbackpagina's.

In het jaar 2234 neemt commandant Willard J. Reilly het bevel over de STERNENKRIEGER, een gevechtsschip van het Space Army Corps of the Human Worlds. De mensheid bevindt zich in een positie van hopeloze inferioriteit in de eerste oorlog tegen de buitenaardse Qriid, die kort daarna uitbreekt. De verdedigers van de mensheid hebben weinig meer om zich te verzetten tegen de ongebreidelde expansie van het agressieve buitenaardse rijk dan hun moed en vastberadenheid.

Alfred Bekker is een bekende auteur van fantasieromans, detectiveverhalen en boeken voor jongeren. Naast zijn grote boeksuccessen heeft hij tal van romans geschreven voor suspense-reeksen zoals Ren Dhark, Jerry Cotton, Cotton reloaded, Kommissar X, John Sinclair en Jessica Bannister. Hij heeft ook gepubliceerd onder de namen Neal Chadwick, Henry Rohmer, Conny Walden, Sidney Gardner, Jonas Herlin, Adrian Leschek, John Devlin, Brian Carisi, Robert Gruber en Janet Farell.

Commandant Reilly #1