Mendësia E Suksesshme E Udhëheqësve Të Mëdhenj

ebook Nuk Janë Paratë!

By Yael Eylat-Tanaka

cover image of Mendësia E Suksesshme E Udhëheqësve Të Mëdhenj

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyApponDevice.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Çfarë do të thotë sukses? Si matet ai: pasuri, famë, shumë miq? Ky libër eksploron shumë shtresa të asaj që përbën suksesin e vërtetë dhe se si dikush mund ta arrijë atë.
Suksesi është ajo që të gjithë pretendojnë se duan; e megjithatë, pak janë në gjendje të përcaktojnë në mënyrë të mjaftueshme se çfarë është. Për shumë, suksesi është famë dhe pasuri, ndonëse ata që me të vërtetë e arrijnë atë "qëllim" janë relativisht të paktë. Në fakt, suksesi është një koncept i menjëhershëm që kërkon ngritje dhe ripërcaktim të vazhdueshëm: Pasi të keni arritur atë që mendoni se është suksesi, duhet të vazhdoni të punoni për ta mirëmbajtur atë! Përkufizimi i suksesit nuk është i thjeshtë, por mjetet për të janë të hapura për këdo që me të vërtetë i miraton parimet e tij themelore. Për çudi, shumë prej atyre që nuk e shijojnë atë që kuptohet gjerësisht si sukses, ende pretendojnë të jenë të lumtur. Në fakt, siç do ta shohim, lumturia është një pjesë integrale e të gjithë fenomenit të suksesit.

Mendësia E Suksesshme E Udhëheqësve Të Mëdhenj