Нощна Светлина (Кръвни Връзки--Книга Втора)

ebook Поредица „Кръвни Връзки"--Книга Втора

By Amy Blankenship

cover image of Нощна Светлина (Кръвни Връзки--Книга Втора)

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Кат Сантос не е виждала собственика на „Нощна светлина" от години. Това е така, докато Куин внезапно не решава да я отвлече и обвини, че му е устроила засада за убийствата на вампири. Осъзнавайки, че врагът си играе с тях, двете семейства обединяват сили, за да спрат терористичните набези на вампири в града.
Куин Уайлдър я наблюдаваше с хищния си поглед на пума от деня на раждането й. Когато тя стана тийнейджър, изкушението да я превърне в свой партньор бързо прерастна в спор между него и нейните прекомерно загрижени братя. Когато бащите им се избиват един друг в битка, връзките между двете семейства са прекъснати и тя е отведена на безопасно място извън обсега му. Преследвайки я отдалеч, Куин открива, че вампирската война има своите предимства, когато тя забравя да стои настрана. Кат Сантос не е виждала собственика на „Нощна светлина" от години. Това е така, докато Куин внезапно не решава да я отвлече и обвини, че му е устроила засада за убийствата на вампири. Осъзнавайки, че врагът си играе с тях, двете семейства обединяват сили, за да спрат терористичните набези на вампири в града. С ескалирането на подземната война нарастват и пламъците на желанието, тъй като това, което е започнало като отвличане, бързо се превръща в опасна игра на съблазняване.
PUBLISHER: TEKTIME
Нощна Светлина (Кръвни Връзки--Книга Втора)