Nepoftiții

ebook O Povestire Amuzantă A Unei Familii De Vampiri În Zilele Noastre

By Owen Jones

cover image of Nepoftiții

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Heng Lee începe să se simtă foarte ciudat dintr-o dată, așa că apelează la vraciul locului, care nu e nimeni altcineva decât mătușa sa.
Ea îl supune la câteva teste și ajunge la concluzia că Heng nu are sânge, dar cum le va spune asta familiei lui, și ce vor spune ei când vor afla așa ceva?
Heng Lee are o turmă de capre într-o zonă montană, izolată, din nord estul regiunii Chang Rai din nordul Thailandei, foarte aproape de granița cu Laos. Era o foarte strânsă comunitate unde toată lumea se cunoștea cu toată lumea. Heng se îmbolnăvește dintr-o dată, dar nu într-atât încât să nu-și poată duce caprele la păscut, până când, într-o bună zi, se duce la Vraciul locului pentru că începe să leșine des. Nu există doctori în partea locului, iar Vraciul și-a făcut datoria bine față de oameni de-a lungul vremurilor. Vraciul îi ia câteva probe și ajunge la concluzia că rinichii lui Heng nu mai funcționează și că mai are foarte puțin de trăit. Bătălia se dă acum să îi salveze viața lui Heng, dar mai sunt și alte forțe de luat în calcul. Ce se va întâmpla cu Heng, cu familia lui și cu restul comunității dacă el va respecta sfatul Vraciului?

Nepoftiții