Antiamerica

ebook

By T.K. Falco

cover image of Antiamerica

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Alanna Blake is een weggelopen tiener die het opneemt tegen een extremistische hackersgroep in ANTIAMERICA. Verkrijgbaar als ebook, audioboek en paperback.
AntiAmerika staat aan de basis van de grootste Amerikaanse anarchistische opstand in 100 jaar. Wanneer de hacktivistische groep AntiAmerica de grootste banken van het land hackt, brengt dat de financiƫle sector op de rand van de afgrond. Hacker en weggelopen tiener Alanna Blake wordt door de overheid gedwongen om de enige link met AntiAmerica op te sporen, haar vermiste ex-vriendje Javier. Ze gebruikt al haar sluwheid op het gebied van social engineering om een samenzwering van leugens en bedrog te ontrafelen, die niet alleen het leven van iedereen die het dichtst bij haar staat in gevaar brengt, maar ook de geheimen van een verleden waarvan ze hoopt dat dat het voor eeuwig verborgen zal blijven. Een spannend boek dat de lezer een kijkje geeft in de wereld van de hacker, en toont op welke manieren een social engineer te werk kan gaan.
PUBLISHER: TEKTIME
Antiamerica