Megan În Excursie Cu Școala

ebook Un Ghid Spiritual, Un Tigru Fantomă Și O Mamă Înfricoșătoare

By Owen Jones

cover image of Megan În Excursie Cu Școala

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Excursia anuală cu școala o duce pe Megan și colegii săi la o rețea de peșteri care erau folosite ca locuințe de triburile preistorice. Megan este sigură că prin folosirea puterilor sale psihice poate obține mai multe cunoștințe despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în acel timp îndepărtat, decât ceea ce le spunea ghidul.
Megan este o adolescentă în vârstă de 13 ani care are puteri psihice pe care alții nu le au. La început a încercat să vorbească cu mama ei despre el, însă consecințele au fost dezastruoase, astfel că a învățat să păstreze tăcerea cu privire la ele. Cu toate acestea, unii oameni s-au oferit să ajute, iar un animal i-a arătat o prietenie specială, însă ei nu erau „vii" în sensul normal al cuvântului. Ei muriseră. Megan are trei astfel de prieteni: Wacinhinsha, ghidul ei spiritual, care fusese indian Sioux în ultima sa viață pe pământ, bunicul ei matern, Gramps și un tigru siberian enorm pe care îl chema Grrr. Wacinhinsha avea foarte multe cunoștințe cu privire la toate lucrurile spirituale, psihice și paranormale; bunicul ei era novice ca „persoană recent decedată", iar Grrr poate vorbi doar limba tigrilor, iar așa cum vă puteți imagina aceasta este de neînțeles pentru oameni. În acest episod din viața lui Megan, ea și ceilalți elevi din același an cu ea merg într-o excursie cu școala. Acestea ar trebui să fie evenimente anuale, însă școala nu are întotdeauna bani să le finanțeze. Aceasta se dovedește a fi excepțională pentru Megan pentru că prinde frânturi din viețile oamenilor care au trăit într-o eră demult apusă. Urmărește-o pe Megan în timp ce încearcă în timpul excursiei să afle mai multe despre trecut și citește sfatul pe care Ghidul său spiritual i-l dă cu privire la cum să facă cel mai bine acest lucru.
PUBLISHER: TEKTIME
Megan În Excursie Cu Școala