Επικίνδυνες Καταστάσεις

ebook Δεσμοί Αίματος Βιβλίο 3

By Amy Blankenship

cover image of Επικίνδυνες Καταστάσεις

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyApponDevice.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Ο Στίβεν Γουάιλντερ είχε ερωτευτεί την ξελογιάστρα με το ρόπαλο...ήθελε να την κρατήσει δική του. Μόλις ανακάλυψε πως την ήθελε η μαφία, βρήκε την ευκαιρία που ήθελε για να την απαγάγει και να την κάνει ταίρι του...για δική της ασφάλεια, φυσικά.
Όλοι λένε πως στη ζωή υπάρχουν δυο μονοπάτια, αλλά για την Τζούελ Σκοτ και τα δυο φαινόταν επικίνδυνα. Το ένα οδηγούσε προς τον Άντονι, έναν ψυχοπαθή δολοφόνο λυκάνθρωπο ο οποίος ήταν επικεφαλής της μαφίας της πόλης και ο αρραβωνιαστικός της... χωρίς τη θέληση της. Το άλλο μονοπάτι οδηγούσε στον Στίβεν, ένα κούγκαρ τον οποίο είχε ρίξει αναίσθητο με το ρόπαλο της στην πρώτη τους συνάντηση. Εκείνος εκδικήθηκε, την απήγαγε και την έκανε ταίρι του. Ο Στίβεν Γουάιλντερ είχε ερωτευτεί την ξελογιάστρα με το ρόπαλο...ήθελε να την κρατήσει δική του. Μόλις ανακάλυψε πως την ήθελε η μαφία, βρήκε την ευκαιρία που ήθελε για να την απαγάγει και να την κάνει ταίρι του...για δική της ασφάλεια, φυσικά. Ο Άντονι Βαλάτσι είχε εμμονή με την Τζούελ από τότε που εκείνη ήταν ακόμη μικρό παιδί και έτσι, με τους νόμους της μαφίας, είχε τον έλεγχο της μελλοντικής νύφης του. Αν κάποιος νόμιζε πως μπορούσε να την πάρει από κοντά του έκανε λάθος...μοιραίο λάθος.
PUBLISHER: TEKTIME
Επικίνδυνες Καταστάσεις