Fél óra szélcsend

ebook Elbeszélések

By Tasev Norbert

cover image of Fél óra szélcsend

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyApponDevice.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Ebben a kötetben az olvasó sokszor a kőkemény valósággal találkozhat. A szerző otthonosan mozog a változatos karakterek között. Kezdve a kamaszkori problémáktól, egészen az idős kor problémáig. Az olvasó szinte minden esetben úgy érzi, hogy a változatos témák napi aktualitása akár vele is megtörténhetne. A novellákban nagy szerepet kap az emlékezés, szerelem, egy boldogabb élet utáni sóvárgó vágy, mely néhol beteljesedni látszik, míg egyes hangulatok, sejtések után a szereplők élete bukáshoz vezet. Vajon egy olyan felszínes, érdekek szerint működtetett világban, mint a XXI. század az elfeledettnek hitt romantikus, őszinte gesztusok, és érzelmek számítanak-e inkább, vagy a pusztán csak öncélú, önző haszonszerzés?
A szerző elgondolkodtató, hétköznapi történetei ezúttal sem vesztenek emberi, erkölcsi mondanivalójukból az olvasók nagy megelégedésére.

Fél óra szélcsend