Πάθος Και Ψέματα

ebook

By Dawn Brower

cover image of Πάθος Και Ψέματα

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyApponDevice.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Ο Έρικ επέστρεψε στη ζωή της Βίβιαν και πρέπει να αποφασίσουν τι θα ακολουθήσει. Πρέπει να ξετυλίξουν τα μυστικά και τα ψέματα πριν αποφασιστεί οτιδήποτε. Το πάθος είναι ακόμα εκεί, μαζί με την αγάπη, αλλά η εμπιστοσύνη είναι εύθραυστη. Μπορεί να χρειαστούν όλα όσα έχουν για να σβήσουν το αποτύπωμα της προδοσίας από την καρδιά τους.
Η Βίβιαν Μιέν έχασε τον έρωτα της ζωής της, ή έτσι πίστευε... Ώσπου μια μέρα μέσα στον κίνδυνο απ' τον οποίο νόμιζε ότι είχε δραπετεύσει, επιστρέφει εγκαίρως για να σώσει αυτήν και τη δίδυμη αδερφή της. Το σοκ την καταστρέφει και, καθώς μαζεύει τα κομμάτια της, πρέπει να αποφασίσει αν του αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Ο Έρικ Μπλακ έφυγε γιατί πίστευε ότι ήταν ο μόνος τρόπος να μείνει η Βίβιαν ασφαλής. Έκανε λάθος. Ενώ κρυβόταν, είχε βάλει κάποιον να την προσέχει, αλλά δεν έπρεπε να επικοινωνήσουν μαζί του εκτός αν τον χρειαζόταν η Βίβιαν. Προσευχήθηκε να μην το έκανε ποτέ. Μετά από ένα τηλεφώνημα, τα αφήνει όλα για να επιστρέψει κοντά της. Δεν περίμενε να ανακαλύψει ότι δεν ήταν η μόνη που είχε αφήσει πίσω. Ήταν έγκυος όταν εξαφανίστηκε και τώρα έχει έναν γιο. Με τον Έρικ πίσω στη ζωή της Βίβιαν και χωρίς κίνδυνο να τους αποτρέπει να είναι μαζί, πρέπει να αποφασίσουν τι θα ακολουθήσει για αυτούς. Πρέπει να ξετυλίξουν τα μυστικά και τα ψέματα πριν αποφασιστεί οτιδήποτε. Το πάθος είναι ακόμα εκεί, μαζί με την αγάπη, αλλά η εμπιστοσύνη είναι εύθραυστη. Με τον καιρό μπορεί να βρουν αυτό που χρειάζονται για να ολοκληρώσουν ξανά τη σχέση τους. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστούν όλα όσα έχουν για να σβήσουν το αποτύπωμα της προδοσίας από την καρδιά τους.

Πάθος Και Ψέματα