Lufta E Parë Botërore

ebook Sakrifica E Nje Brezi

By History Nerds

cover image of Lufta E Parë Botërore

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyApponDevice.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Një histori e shkurtër e Luftës së Parë Botërore
Lufta e Parë Botërore u quajt "lufta për t'i dhënë fund të gjitha luftërave"...nuk u arrit. Në këtë rrëfim konciz të luftës së parë botërore, ne hedhim një vështrim në arsyet për të, reagimet ndaj saj dhe në fund të fundit vdekjen e atyre që bënë sakrificën më të madhe. Kështu që shpesh dëgjojmë të flitet për sakrificën e madhe të bërë në luftërat pasuese. Megjithatë, historia e Luftës së Parë Botërore ka një thellësi njohurish për të ofruar në parashtrimin e Luftës së Dytë Botërore. Nëse Lufta e Parë Botërore do të kishte përfunduar me një notë më të vendosur për dorëzimin, atëherë Lufta e Dytë Botërore mbase nuk do të kishte ndodhur. Shumë gjermanë ndiheshin sikur Kajzeri e tradhtoi vendin duke u dorëzuar. Pse u dorëzua? Në çfarë vështirësish ishte Gjermania? Ndërsa lufta mori mënyra të reja për të derdhur gjak dhe njerëzimi u përpoq të vazhdonte, sakrifica që u bë në emër të paqes nuk duhet të harrohet.
PUBLISHER: TEKTIME
Lufta E Parë Botërore