Οίστρος

ebook Δεσμοί Αίματος Βιβλίο 4

By Amy Blankenship

cover image of Οίστρος

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Ο Ντέιμον μετακόμισε με τα αδέλφια του για ένα λόγο...το κορίτσι που τον είχε καρφώσει στην καρδιά και τον άφησε να πεθάνει, έμενε εκεί και υπό την προστασία των βρικολάκων. Όταν καταλήγουν να σώσουν τη ζωή της Αλίσια, παραπάνω από μια φορά, ο Ντέιμον αποφασίζει πως κάποιος πρέπει να την χαλιναγωγήσει, προτού η γάτα αυτή βρει τρόπο να δραπετεύσει και τελικά να σκοτωθεί. Η ζήλεια γίνεται επικίνδυνο παιχνίδι όταν η Αλίσια μπαίνει σε οίστρο και προσελκύει πολλούς περισσότερους και όχι μόνο τέρατα.
Η Αλίσια Γουάιλντερ έχει κουραστεί να είναι κλεισμένη μονίμως μέσα και εκτός κόσμου εξ' αιτίας της υπερπροστατευτικότητας των αδελφών της. Προσπαθώντας να αποδείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί τον πόλεμο με τους βρικόλακες, καταλήγει να έχει δαγκωθεί, χτυπηθεί, φιληθεί, πυροβοληθεί και για κάποιον παράξενο λόγο να ζει με τρεις πολύ σέξι βρικόλακες, ένας από τους οποίος έχει ξεκινήσει τον πόλεμο με τους βρικόλακες. Όταν αρχίζει ο οίστρος της, η Αλίσια αντιλαμβάνεται πως η ασφάλεια της δεν θα έχει καλό τέλος.Ο Ντέιμον μετακόμισε με τα αδέλφια του για ένα λόγο...το κορίτσι που τον είχε καρφώσει στην καρδιά και τον άφησε να πεθάνει, έμενε εκεί και υπό την προστασία των βρικολάκων. Όταν καταλήγουν να σώσουν τη ζωή της Αλίσια, παραπάνω από μια φορά, ο Ντέιμον αποφασίζει πως κάποιος πρέπει να την χαλιναγωγήσει, προτού η γάτα αυτή βρει τρόπο να δραπετεύσει και τελικά να σκοτωθεί. Η ζήλεια γίνεται επικίνδυνο παιχνίδι όταν η Αλίσια μπαίνει σε οίστρο και προσελκύει πολλούς περισσότερους και όχι μόνο τέρατα.
PUBLISHER: TEKTIME
Οίστρος