50 De Moduri Ca Să-O Faci Să Aibă Încredere În Tine

ebook

By Celine Claire

cover image of 50 De Moduri Ca Să-O Faci Să Aibă Încredere În Tine

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyApponDevice.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Această carte electronică ajută bărbații să învețe tactici de câștigare a încrederii doamnelor din viața lor pe care le adoră.
Primul Sfat. PUNE-TE ÎN LOCUL EI. S-ar putea să mai fi auzit acest lucru. Cu toate acestea, empatia nu este deloc un lucru supra estimat. Suntem diferiți, cel puțin în anumite feluri. Deci, dacă nu ești gata să evaluezi o situație și din altă perspectivă, cum poți înțelege cu adevărat ce se întâmplă? Nu există nicio îndoială că bărbații și femeile văd relațiile din diferite unghiuri, dar dorința de a avea un comportament bazat pe încredere este una comună ambelor sexe. Într-adevăr, vei găsi că, dacă evaluezi situația și din perspectiva ei, există asemănări cu ceea ce gândești tu. Vrei ca ea să fie sinceră și să aibă încredere în tine? Vrei să planifici în mod activ activități pe care să le faceți împreună? Vrei să-i cunoști cercul de prieteni și să vezi dacă ea îți permite să faci parte din viața ei? Vrei să știi că ea are încredere? Vezi, totul face parte dintr-un cerc complet! Doamna ta se află într-o situație asemănătoare. Vrea să-i arăți că ea este o parte esențială a vieții tale, nu că vrei să o ții la distanță. Acest lucru implică imobilizarea ta fără a explica de ce, nu cere "libertate" în mod agresiv, nu o ignorați și nu o provocați (deloc). La urma urmei, nu vrei aceleași lucruri ca și ea? Al doilea sfat. FII SINCER CU EA. Sinceritatea este fundamentul care menține totul la un loc în cadrul relației tale. Dacă nu consolidezi sinceritatea în fiecare zi, atunci va dispărea. Rețineți că a fi sincer nu înseamnă a fi complet sincer. Există o mare diferență între "arăți mai bine în alte fuste, dragă mea" și "fusta asta arată ca naiba pe tine." Nu îți dorești să fii necruțător de transparent decât dacă tu și doamna ta ați căzut de acord că acset aspect constituie o parte esențială a relației voastre. În caz contrar, împărtășește-ți gândurile și opiniile tale, dar într-un mod respectuos și neutru. Vrei să formulezi conversații de calitate fără a apărea ca vreți să vă certați. Cu alte cuvinte, nu o trata de parcă ar fi o persoană fragilă care nu poate recunoaște adevărul, dar nici nu ar trebui să fii răutăcios cu ea.
PUBLISHER: TEKTIME
50 De Moduri Ca Să-O Faci Să Aibă Încredere În Tine