Kókuszba rejtett gyűrű

ebook Elbeszélések

By Tasev Norbert

cover image of Kókuszba rejtett gyűrű

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyApponDevice.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Városi realizmus, és romantikus illúzió - ez a két stílus ötvöződik Norbert Tasev elbeszéléseiben, novelláskötetében. Különös, egyéni világ ez, melyben a főváros meglepő szereplői tünnek fel, és sok esetben a valóság kilép eredeti medréből, hogy utat biztosíthasson a széles látókörű perspektívának. Az elbeszélések sok esetben egyes szám első személyű mesélője maga a szerző, aki megtörtént, személyes dolgait is külső iróniával állítja szemünk elé.
A könyv érdekessége, hogy az elbeszélésekben nagy hangsúlyt kap az idő, az emlékezés és az életről való szüntelen elmélkedés, önmarcangolás. Ezzel érzékelteti a szerző, hogy sokszor a precíz alaposságon túl van a lényeg. A kisemberek, hősük akár mi magunk is lehetünk, hiszen minden szereplő azonnal rokonszenvessé válik számunkra. Ez a mostani gyűjtemény egy újabb kellemes meglepetés az életet furcsán, különcként szemlélők számára.

Kókuszba rejtett gyűrű