Poate ar fi bine sa discuti cu cineva

ebook Un psihoterapeut, psihoterapeutul său şi vieţile noastre dezvăluite · Psihologie Introspectiv

By Lori Gottlieb

cover image of Poate ar fi bine sa discuti cu cineva

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Dorinda era aproape mereu de acord cu sora ei, pe care o admira foarte mult, deoarece era isteaţă şi avea un minunat păr blond. La rândul ei, Dinah o admira pe Dorinda foarte mult, pentru că era curajoasă şi avea un prea frumos păr negru.
Înainte de a pleca la război, maiorul Palfrey își sfătuiește fetele, pe Dinah și pe Dorinda, să se poarte frumos în lipsa lui. Dar cele două surori nu sunt deloc convinse că pot face asta. Există o probabilitate foarte mare să nu fim cuminți, oricât de mult ne am strădui să fim, recunoaște Dinah. Prin urmare, cele doua năzdrăvane ajung să convingă un judecător că deciziile trebuie schimbate la fel de des ca șosetele, să pună la cale o evadare de la zoo și - în compania unei pume aurii și a unui șoim argintiu - să pornească la drum, să-și salveze tatăl din mâinile tiranului care a pus stăpânire pe Bombardia. Scrisă în plină desfășurare a celui de-Al Doilea Război Mondial, această poveste plină de aventuri amuzante și antrenante dezvăluie adevăruri cât se poate de serioase și de dure; până la urmă, așa cum declară puma, viața fără libertate este un lucru tare, tare jalnic!
Încântătoarea fantezie a lui Eric Linklater trebuie pusă alături de Alice în Țara Minunilor, de Cartea junglei și de Vântul prin sălcii, cu care împarte aceeași atmosferă magică.
Saturday Review
Share TMedalia Carnegie este cea mai importantă distincţie britanică a literaturii pentru copii și adolescenți și unul dintre cele mai prestigioase premii literare din lume.

Poate ar fi bine sa discuti cu cineva