Fight Club

ebook BIBLIOTECA POLIROM

By Chuck Palahniuk

cover image of Fight Club

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyApponDevice.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Publicat în 1996 și devenit un clasic al literaturii underground, Fight Club, debutul lui Chuck Palahniuk, este unanim considerat în momentul de față drept unul dintre cele mai originale și provocatoare romane scrise în ultimul deceniu al secolului XX.

Romanul este povestea unui tânăr care trăiește într-o lume plină de eșecuri și de minciuni. El își găsește debușeul în bătăi clandestine organizate în subsolurile barurilor după ora închiderii. Născut din mintea lui Tyler Durden, Fight Club reprezintă un mod de evadare din existențele mărunte și restrictive ale lui Tyler și ale prietenilor săi. Dar în lumea lui Tyler nu există reguli, nu există limite, nu există obstacole.

Romanul a stat la baza unui film celebru (1999), regizat de David Fincher, cu Brad Pitt, Edward Norton și Helena Bonham Carter în rolurile principale.

„Fiecare generație își înspăimântă și își descurajează părinții, iar romanul lui Chuck Palahniuk este fără îndoială cel mai consistent atac al așa numitei X Generation.“ – Booklist

Fight Club