Lufta E Dytë Botërore

ebook Vorbulla E Epokave

By History Nerds

cover image of Lufta E Dytë Botërore

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyApponDevice.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Një histori e shkurtër e Luftës së Dytë Botërore

Lufta e Dytë Botërore filloi më 1 shtator 1939 dhe, që nga të shtënat e para, ajo diktoi tempin e kësaj forme të re dhe të modernizuar të luftës. Ishte një luftë ndryshe nga çdo tjetër. Ishte lufta moderne. Ajo kapërceu Luftën e Madhe të viteve të para të shekullit të njëzetë, dhe la në hije shkallën dhe kompleksitetin e saj. Në librin vijues, ne do të shqyrtojmë momentet thelbësore të Luftës së Dytë Botërore – ato që përcaktojnë ngjarjet e historisë moderne, përmasa e të cilave diktoi fatin e të gjithë globit.

Lufta E Dytë Botërore