Shkrimtari

Danilo Clementoni--Aventurat e Azakisit dhe Petrit (Series)

Danilo Clementoni Author
Gentian Cane Translator
(2018)

Rikthim në Tokë--Aventurat e...

Danilo Clementoni--Aventurat e Azakisit dhe Petrit (Series)

Danilo Clementoni Author
Gentian Cane Author
(2017)

Kryqëzim me Nibirun

Danilo Clementoni--Aventurat e Azakisit dhe Petrit (Series)

Danilo Clementoni Author
Gentian Cane Translator
(2017)

Pikëll Paj

George Saoulidis Author
Gentian Cane Translator
(2019)