Deel 1 t/m 3 De Zweinsteinreeks

ebook Pottermore Presents

By J. K. Rowling

cover image of Deel 1 t/m 3 De Zweinsteinreeks

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyApponDevice.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Pottermore Presents is een reeks van selecties uit het werk van J.K. Rowling, uit de archieven van Pottermore: kort leesvoer dat oorspronkelijk werd uitgebracht op pottermore.com met nieuwe, exclusieve toevoegingen: kort leesvoer dat oorspronkelijk werd uitgebracht op pottermore.com. Deze e-books, met werken die zijn geselecteerd door Pottermore, geven je een kijkje achter de schermen van de Harry Potterverhalen als J.K. Rowling haar inspiratiebronnen, fijne details uit het leven van haar personages, en verrassingen uit de magische wereld prijsgeeft.

De Zweinsteinverzameling brengt drie Pottermore Presents verhalen samen. Herontdek de verhalen van Remus Lupos en Minerva Anderling in Heldenmoed, hartenleed en hachelijke hobby's; verdiep je in de beginjaren van Hildebrand Slakhoorn in Macht, politiek en kakelende klopgeesten; en ga op avontuur op de terreinen van Zweinstein in Zweinstein: een incomplete en onbetrouwbare gids.

Deel 1 t/m 3 De Zweinsteinreeks