Strigăt De Onoare

ebook Cartea 4 din Inelul Vrăjitorului · The Sorcerer's Ring

By Morgan Rice

cover image of Strigăt De Onoare

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

"INELUL VRĂJITORULUI" are toate ingredientele pentru a deveni un succes imediat: INTRIGI, contra-INTRIGI, mister, cavaleri curajoşi şi relaţii înfloritoare, pline de inimi zdrobite, decepţie şi trădare. Vă va delecta ore în șir și va satisface toate vârstele. Recomandat pentru biblioteca permanentă a tuturor cititorilor de ficţiune."

—Books and Movie Reviews, Roberto Mattos

În "STRIGĂT DE ONOARE" (Cartea 4 din Inelul vrăjitorului), Thor a revenit din Sută ca un razboinic călit, iar acum trebuie să învețe ce înseamnă să lupte pentru patria sa, să lupte pe viață și pe moarte. Clanul McCloud a prădat adânc în interiorul teritoriului clanului MacGil - mai adânc decât oricând înainte în istoria Inelului - și când Thor intră într-o ambuscadă, va fi sarcina lui să se apere de atac și să salveze Curtea Regelui.

Godfrey a fost otrăvit de către fratele său cu o otravă foarte rară și puternică, iar soarta lui se află în mâinile lui Gwendolyn, care face tot ce poate pentru a-și salva fratele de la moarte.

Gareth a căzut mai adânc într-o stare de paranoia și nemulțumire, angajându-și propriul trib de sălbatici ca pe o gardă personală și oferindu-le Sala de Argint - înlăturându-i pe Cavalerii de Argint și provocând o ruptură la Curtea Regelui, care amenință să explodeze într-un război civil. De asemenea, el complotează pentru a-i face pe ferocii membri ai tribului Nevaruns să o ia pe Gwendolyn departe, vânzând-o pur și simplu într-o căsătorie, fără consimțământul ei.

Prietenile lui Thor devin mai profunde, odată cu călătoria în locuri noi, cu lupta cu monștri neașteptați și lupta cot la cot în bătălii de neimaginat. Thor călătorește prin orașul său natal și, într-o confruntare de proporții epice cu tatăl său, află un mare secret din trecutul său, despre cine este el, cine este mama lui - și despre destinul său. Cu cele mai avansate învățături pe care le-a primit vreodată de la Argon, el începe să folosească puteri pe care nu știa că le are, devenind din ce în ce mai puternic în fiecare zi. Și cum relația sa cu Gwen adâncește, se întoarce la Curtea Regelui în speranța de a o cere în căsătorie - dar s-ar putea să fie deja prea târziu.

Andronic, înarmat cu un informator, își conduce armata de milioane de oameni din Imperiu, încercând din nou să străpungă Canionul și să zdrobească Inelul.

Și, chiar atunci când lucrurile par că nu au cum să se mai înrăutățească la Curtea Regelui, povestea se încheie cu o întorsătură șocantă.

Va supraviețui oare Godfrey? Va fi Gareth detronat? Curtea Regelui se va împărți în două? Va invada Imperiul? Gwendolyn va rămâne cu Thor? Și va afla Thor în cele din urmă secretul destinului său?

Cu construcția de lumi și caracterizarea sofisticate, STRIGĂT DE ONOARE este o poveste epica despre prieteni și iubiți, despre rivali și pețitori, despre cavaleri și dragoni, despre intrigi și mașinațiuni politice, despre a deveni adult, despre inimi frânte, despre înșelăciune, ambiție și trădare. Este o poveste despre onoare și curaj, despre soartă și destin, despre vrăjitorie. Este o fantezie care ne aduce într-o lume pe care nu o vom uita niciodată, și care va atrage toate vârstele și sexele. Sunt 85.000 de cuvinte.

"Plină până la refuz de acţiune, idilă, aventură şi suspans. Puneţi mâna pe această carte şi vă veţi îndrăgosti încă o dată."

—vampirebooksite.com (despre Transformată)

Strigăt De Onoare