Nu och för alltid

ebook Värdshuset vid Solhamnen — Bok 1 · The Inn at Sunset Harbor

By Sophie Love

cover image of Nu och för alltid

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

"Sophie Loves förmåga att ge magi till sina läsare görs på ett utsökt sätt i kraftfullt stämningsfulla fraser och beskrivningar....Nu och för alltid är den perfekta romans- eller strandläsningen, med en skillnad: dess entusiasm och vackra beskrivningar ger en oväntad uppmärksamhet åt komplexiteten hos inte bara kärlek som gror, utan psyken som växer. Det är en härlig rekommendation för romanläsare som söker en mer komplexitet från läsningen."

—Midwest Book Review (Diane Donovan)

"NU OCH FÖR ALLTID är en mycket välskriven roman, som beskriver en kvinnas kamp (Emily) efter att hitta sin sanna identitet. Författaren gjorde ett fantastiskt jobb med skapandet av karaktärerna och hennes beskrivning av miljön. Romantiken är där, men inte överdoserad. Komplimanger till författaren för den här fantastiska starten på en serie som garanterat kommer att vara väldigt underhållande."

—Books and Movies Reviews, Roberto Mattos

Emily Mitchell, 35, som bor och arbetar i New York City, har kämpat sig genom en rad misslyckade relationer. När hennes pojkvän sedan 7 år tar med henne ut för deras efterlängtade middag för att fira årsdagen, är Emily säker på att det kommer att vara annorlunda denna gången, att hon den här gången kommer att få ringen.

När han ger henne en liten flaska parfym istället, vet Emily att tiden har kommit för att lämna honom - och att få en ny start på livet.

Trött på hennes otillfredsställande och stressade liv, bestämmer sig Emily för att hon behöver en förändring. Hon bestämmer sig spontant för att köra till sin fars övergivna hem på Mainekusten. Ett spännande, historiskt hus där hon tillbringade magiska somrar som barn. Men huset, försummat sedan länge, har ett brådskande behov av reparation och vintern är inte nådig mot Maine. Emily har inte varit där på 20 år, när en tragisk olycka förändrade hennes systers liv och splittrade hennes familj. Hennes föräldrar skilde sig, hennes pappa försvann och Emily klarade aldrig av att samla sig för att stiga in i det huset igen.

Nu, av någon anledning, med livet upp och ner, känner Emily att hon dras till den enda barndomsplats hon någonsin vetat om. Hon planerar att åka iväg bara för en helg, för att rensa huvudet. Men det var något med det huset, dess många hemligheter, dess minnen av hennes pappa, dess otroliga förtjusning, dess småstadsmiljö - och mest av allt, den underbara mystiska vaktmästare - vill inte att hon ska åka. Kan hon hitta svaren hon letat efter här, på den mest oväntade platsen av alla?

Kan en helg bli en livstid?

NU OCH FÖR ALLTID är bok nr 1 i debuten av en bländande ny romantikserie som får dig att skratta, får dig att gråta, får dig att vända blad sent på natten - och får dig att bli kär i romantik igen.

Bok nr 2 kommer snart att finnas tillgänglig.

Nu och för alltid