Αιθέρια Έλαια Για Την Υγεία Και Την Ομορφιά Σας

ebook Μέρος 1ο

By Lyudmila Ananieva

cover image of Αιθέρια Έλαια Για Την Υγεία Και Την Ομορφιά Σας

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyApponDevice.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Αυτό το βιβλίο σάς προσφέρει: 1. Ιατρικές ιδιότητες των Αιθέριων Ελαίων και πώς αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν 2. Κοσμετολογικές ιδιότητες 3. Συνταγές σπιτικών καλλυντικών με Αιθέρια Έλαια.
Τα αιθέρια έλαια ενδιαφέρουν ιδιαίτερα την κοσμετολογία. Μέσω των φυτικών ελαίων/ελαίων φρούτων μπορούν να επιλυθούν διάφορα δερματολογικά προβλήματα. Οι περισσότερες ποικίλες θεραπείες ομορφιάς γίνονται με τη χρήση αιθέριων ελαίων, καθώς αυτά έχουν βακτηριοκτόνα δράση και επηρεάζουν την κατάσταση της επιδερμίδας, των μαλλιών και των νυχιών. Η επιδερμίδα χρειάζεται περισσότερη ενυδάτωση και θρέψη με το πέρασμα των ετών. Κι επίσης χρειάζεται προστασία από τον ήλιο, τον αέρα, την παγωνιά. Είναι καλύτερα να μεταβούμε σταδιακά σε φυσικά αιθέρια έλαια για την φροντίδα της επιδερμίδας και του σώματος, τα οποία ταυτόχρονα είναι χρήσιμα στην προφύλαξη από διάφορες ασθένειες.
PUBLISHER: TEKTIME

Αιθέρια Έλαια Για Την Υγεία Και Την Ομορφιά Σας