Terug Naar De Aarde

ebook De Avonturen Van Azakis En Petri

By Danilo Clementoni

cover image of Terug Naar De Aarde

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
DEEL 1/3 'We waren op de terugweg. Slechts een van onze zonnejaren was verstreken sinds we gedwongen waren om de planeet in allerijl te verlaten. Maar in aardse jaren betekende dit voor hen 3.600 jaar. Wat zouden we aantreffen?'
Nibiru, de twaalfde planeet van ons zonnestelsel, heeft een extreem elliptische en retrograde baan, die veel groter is dan die van alle andere planeten. Eén omwenteling rond de zon duurt ongeveer 3.600 jaar. De bewoners van Nibiru, die de kansen van deze cyclische route grijpen, hebben gedurende honderdduizenden jaren systematisch bezoeken afgelegd, waarbij ze telkens invloed uitoefenden op de cultuur, de kennis, de technologie en zelfs de evolutie van het menselijk ras. Onze voorouders hebben op vele manieren naar hen verwezen, maar misschien is 'goden' altijd de naam geweest, die hen het beste omschrijft. Azakis en Petri, twee vriendelijke bewoners van deze vreemde planeet aan boord van het ruimteschip Theos, keren terug naar de Aarde om een mysterieuze en kostbare lading op te halen die tijdens hun vorige bezoek werd verborgen. Een meeslepend en amusant verhaal, maar wel vol spanning, met enkele potentieel verwoestende herinterpretaties van historische gebeurtenissen.
PUBLISHER: TEKTIME
Terug Naar De Aarde